Младежка банка- Ловеч стартира трети конкурс за набиране на младежки проектни предложения.

Младежка Банка- Ловеч обяви трети конкурс за подбор и финансиране на младежки проекти в община Ловеч. Младежка банка- Ловеч е част от Младежка банка България и е неформална младежка организация, която подкрепя филантропията и финансира младежки проекти на деца и младежи от 12 до 26 годишна възраст. Дейността на младежката организация стартира през 2016г. като за своята първа година организацията формира членски състав, а за предходните три години финансира пет младежки проекта на стойност 2400 лв. Информация за финансираните проекти е достъпна в секция новини, както и в секция Младежка банка на www.sgilovech.com.

През 2019г. екипът на Младежката банка- Ловеч ще подкрепи проектни идеи, които отговарят на приоритетите на Младежка банка Ловеч за 2019г., които са: доброволчески дейности, свързани с подкрепа на деца и лица в риск; спортни дейности; творчески дейности; дейности, свързани с развитие на клубове по интереси, като извънучилищна дейност. 

В конкурса могат да кандидатстват младежки организации и/или неформални групи на деца и младежи до 26г., които живеят, учат или работят в община Ловеч, като неформалната група трябва да се състои от най- малко трима участника, като единият да е пълнолетен. В случай, че тримата участника са непълнолетни, то следва да бъдат подкрепени от пълнолетно лице- техен учител, родител или приятел.

Краен срок за получаване на проектните предложения е 30.04.2019 г , 17:00 часа., а попълненият формуляр за участие в конкурса се изпраща на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Проекти получени след тази дата няма да бъдат разглеждани в рамките на настоящата покана.  

В рамките на настоящия конкурс за проекти за финансиране от фонда на Младежката банка- Ловеч може да се кандидатства за финансиране в размер до 500 лева.

Формулярът за кандидатстване е публикувани на интернет страницата на сдружение „Граждански инициативи- гр. Ловеч“, http: www.sgilovech.com, раздел документи и на сайта на Младежка банка- Ловеч:  http://youthbankbulgaria.frgi.bg/.

Консултации във връзка с подготовката на младежките проекти може да получите до 20 април 2019 включително на телефон 0876 55 25 71, на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на място в офиса на сдружение “Граждански инициативи- гр. Ловеч”, с адрес: гр. Ловеч, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ №28, бл. Армеец 3, след предварително уговорена среща.

Пожелаваме успех на всички младежки групи и организации!

                                                                                                           

Настоящата публикация е възможна благодарение на фондация „Работилница за граждански инициативи“ по програма „Младежка банка“, с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот“.