Младежка банка- Ловеч с акция от прегръдки в Деня на виното и влюбените.

В деня на виното и влюбените съгражданите ни от гр. Ловеч получиха по една прегръдка от доброволците на Младежка банка- Ловеч. Акцията е част от кампанията за набиране на дарения от Младежка банка- Ловеч, с които средстваще бъдат финансирани проекти на младежите от община Ловеч. Много усмивки и дарения от 535 лева събраха нашите млади доброволци, с което осигуриха финансирането за 1 младежки проект. Следваща акция е планирана през месец април и традиционно за Младежка банка- Ловеч ще се проведе акция за отбелязване на 1-ви юни, когато с много игри ще отбележим Световния ден на детето. 

Също през месец април предстои старта на третия подред конкурс за набиране на младежки проекти, в който поканени да се включат са всички млади хора от 12 до 26 години от нашата община. 

Ако и Ви искате да подкрепите Младежка банка- Ловеч можете да ни намерите на посочените координати на страницата на Младежка банка- Ловеч https://www.sgilovech.com/%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/%D0%BC%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B6%D0%BA%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B0?limitstart=0

Нека заедно да подкрепим мечтите на младите хора от Ловеч.

                                                                                                                         

Настоящата публикация е възможна благодарение на фондация „Работилница за граждански инициативи“ по програма „Младежка банка“, с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот“.